Latgale iekļūst pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas atklātā hokeja čempionāta - "Samsung" līgas - trešajā ceturtdaļfināla spēlē piektdien Daugavpils "Latgale" izbraukumā ar rezultātu 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pieveica "LSPA/Rīga" vienību, līdz ar to izcīnot uzvaru sērijā ar rezultātu 2-1 un iekļūstot pusfinālā.

Mača trešajā minūtē Lukašs Peks guva pirmos vārtus "Latgales" labā, bet 12.minūtē Donats Kumeļausks nodrošināja divu vārtu pārsvaru Daugavpils klubam. 37.minūtē Mindaugs Kiers raidīja vēl vienu ripu "LSPA/Rīga" vārtos, panākot mača galaiznākumu 3:0.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē "LSPA/Rīga" savā laukumā bija pārāka ar rezultātu 2:1, bet otrajā spēlē Daugavpilī ar 4:2 uzvaru izcīnīja "Latgale".

"Latgale" pusfinālā līdz trijām uzvarām tiksies ar regulārā čempionāta uzvarētājiem "Liepājas metalurgs", bet otrajā pusfinālā savā starpā spēkosies pagājušās sezonas finālisti "ASK/Ogre" un "Rīga 2000".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu