Babkina pēc 2. apakšgrupu turnīra ir rezultatīvākā spēlētāja EČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eiropas U-20 čempionātā, kas norisinās Polijas pilsētā Gdiņā, pēc otrā apakšgrupu turnīra spēlēm rezultatīvākā spēlētāja ir Latvijas izlases līdere Elīna Babkina, kas vidēji ik mačā guvusi 21,3 punktus.

Tomēr tikpat punktu vidēji ik mačā ir guvusi arī Lietuvas izlases centra spēlētāja Ģintare Petronīte.

Tāpat Babkina līdz šim ir realizējusi 86,7% soda metienu, ieņemot astoto vietu šajā statistikas rādītājā. Pagaidām precīzākā metienu realizētāja ir ukrainiete Oļena Samburska, kas realizējusi 94,4% soda metienu.

Latvijas izlases uzbrucēja Anete Šteinberga vidēji ik mačā izcīnījusi 7,7 atlēkušās bumbas, ieņemot septīto vietu šajā statistikas rādītājā. Visvairāk - 10,7 atlēkušās bumbas - līdz šim ir izcīnījusi Petronīte. Savukārt pie sava groza Šteinberga caurmērā ir izcīnījusi 4,8 atlēkušās bumbas, ieņemot septīto vietu.

Tāpat Babkina sešos mačos vidēji ir izpildījusi četras rezultatīvas piespēles, ieņemot trešo vietu šajā statistikas rādītājā. Līdere ar 5,7 piespēlēm ir Melnkalnes izlases spēlētāja Ana Daboviča. Savukārt labāko piespēļu pārtvērēju sarakstā Babkina ar vidēji ik mačā pārtvertām 2,8 piespēlēm ieņem ceturto vietu.

Babkina vidēji ik mačā ir pieļāvusi arī četras kļūdas, kas ir septītais sliktākais rādītājs Eiropas čempionātā. Visvairāk - 5,6 kļūdas - pagaidām ir pieļāvusi Melnkalnes izlases spēlētāja Sņežana Aleksiča.

Latvijas izlases centra spēlētāja Līga Šurkusa vidēji spēlē ir bloķējusi vienu metienu, ieņemot septīto vietu šajā statistikas rādītājā. Līdere ar vidēji ik mačā 3,4 bloķētiem metieniem ir ukrainiete Oleksandra Pristupa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu