U-20 basketbolistes piekāpjas krievietēm (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Šodien pirmo zaudējumu 65:71 Eiropas čempionātā Polijā piedzīvojusi Latvijas U-20 sieviešu basketbola valstsvienība, kas otrā posma otrajā spēlē piekāpās Krievijas izlasei.

Latvijas valstsvienības rindās rezultatīvākā spēlētāja ar gūtu 21 punktu bija Elīna Babkina, kuras kontā arī 7 atlēkušās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles, bet 16 punktus guva un 9 bumbas zem groziem izcīnīja Anete Šteinberga, savukārt Laura Puriņa pievienoja 8 punktus.

Latvijas U-20 izlase - Krievijas U-20 izlase 65:71 (21:29, 18:15, 16:17, 10:10)

Nākamo maču, kas reizē būs pēdējais otrajā posmā Latvija aizvadīs rīt, tiekoties ar Franciju. Kā zināms, vietu ceturtdaļfinālā Latvijas izlase nodrošināja pirmdien ar uzvaru 89:70 pār Zviedrijas vienaudzēm.

Vēl šodien F grupā francūzietes 65:56 pieveica Poliju, bet Lietuva ar rezultātu 75:66 uzvarēja grupas pastarīti Zviedriju. Latvijas U-20 sieviešu valstsvienības sastāvs Eiropas čempionātā: Elīna Babkina, Baiba Eglīte, Anna Gailīte, Anete Klintsone, Ieva Krastiņa, Karlīne Nīmane, Diāna Ozoliņa, Liene Priede, Laura Puriņa, Anete Šteinberga, Līga Šurkusa, Laura Vētra.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu