Babkina pēc 1. apakšgrupu turnīra spēlēm ir otrā rezultatīvākā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Eiropas U-20 čempionātā, kas norisinās Polijas pilsētā Gdiņā, pēc pirmā apakšgrupu turnīra spēlēm otrā rezultatīvākā spēlētāja ir Latvijas izlases līdere Elīna Babkina, kas vidēji ik mačā guvusi 20,7 punktus.

Čempionāta rezultatīvākā spēlētāja pagaidām ir Lietuvas izlases centra spēlētāja Ģintare Petronīte, kas vidēji ik mačā guvusi 21,3 punktus.

Tāpat Babkina līdz šim ir realizējusi 91,7% soda metienu, ieņemot trešo vietu šajā statistikas rādītājā. Pagaidām precīzākā metienu realizētāja ir ukrainiete Oļena Samburska, kas realizējusi visus deviņus izmestos soda metienus.

Latvijas izlases uzbrucēja Anete Šteinberga vidēji ik mačā izcīnījusi desmit atlēkušās bumbas, ieņemot pirmo vietu šajā statistikas rādītājā. Savukārt pie pretinieču groza Šteinberga caurmērā ir izcīnījusi četras atlēkušās bumbas, pagaidām ieņemot otro vietu.

Tāpat Babkina trīs mačos vidēji ir izpildījusi 5,3 rezultatīvas piespēles, ieņemot pirmo vietu šajā statistikas rādītājā. Savukārt labāko piespēļu pārtvērēju sarakstā Babkina ar vidēji ik mačā pārtvertām trīs piespēlēm ieņem ceturto vietu.

Babkina vidēji ik mačā ir pieļāvusi arī 5,3 kļūdas, kas ir ceturtais sliktākais rādītājs Eiropas čempionātā. Visvairāk - 5,7 kļūdas - pagaidām ir pieļāvusi Melnkalnes izlases spēlētāja Sņežana Aleksiča.

Savukārt Latvijas izlases centra spēlētāja Līga Šurkusa vidēji spēlē ir bloķējusi 1,7 metienus, ieņemot trešo vietu šajā statistikas rādītājā. Savukārt līdere ar vidēji ik mačā 3,7 bloķētiem metieniem ir ukrainiete Oleksandra Pristupa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu