Štrombergs izcīna trešo uzvaru ABA čempionātā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs sestdien Soltleiksitijā izcīnīja savu trešo uzvaru Amerikas Riteņbraukšanas asociācijas (ABA) čempionāta posmos.

Kā vēsta portāls "bmxlatvia.com", sestdienas sacensībās ļoti sīvā un aizraujošā cīņā otrajā vietā ierindojās Rendijs Stupmhausers, bet trešajā vietā ierindojās 2008.gada Pekinas Olimpiādes bronzas medaļas ieguvējs Donijs Robinsons.

Pēc šīs uzvaras Štrombergs ar septiņām ieskaitēm - trīs pirmās, trīs otrās un viena trešā vieta - ir izvirzījies līderpozīcijās ABA sacensību kopvērtējumā.

"To, ka konkurence un braucēji paliek arvien spēcīgāki un ātrāki pirms gaidāmā pasaules čempionāta, tas ir skaidrs," atzina Štrombergs. "Šodien ļoti sīvā cīņā izdevās uzvarēt, katrā braucienā plecu pie pleca ar Stumphauseru no sākuma līdz beigām, pat aiz finiša līnijas vēl plosījos, lai būtu pārliecināts par uzvaru. Bet labi, esmu priecīgs par šādu konkurenci un iznākumu, kas tikai vairāk man palīdz sagatavoties pasaules čempionātam."

Otrs latviešu braucējs Kristaps Konrāds izcīnīja savu pirmo uzvaru ABA seriālā A PRO klasē. Konrāds bija spiest izlaist divus mēnešus traumas dēļ, bet tagad ir pārliecinoši atgriezies sacensību apritē un papildināja savu punktu bagāžu, lai iegūtu tiesības startēt pašu spēcīgāko konkurencē.

"Katru reizi līdz uzvarai pietrūka pavisam nedaudz, un nekad vēl nebija izdevies finālbraucienos stabils sniegums, bet šī bija reize, kad jūtos pārliecināts un visu kontrolēju," pēc uzvaras atzina Konrāds. "Vēl visam klāt, mazliet iekavējies, bet beidzot izdevās mums abiem ar Māri uzvarēt vienā dienā un sagādāt dāvanu trīsdesmitajā dzimšanas dienā mūsu abu trenerim Ivo Lakučam."

Svētdien notiks sacensību otrā diena, bet jau jaunnedēļ sportisti dosies pārlidojumā uz Austrālijas pilsētu Adelaidi, kur notiks šī gada pasaules čempionāts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu