Ballaks izlaidīs arī nākamās EČ kvalifikācijas spēles

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlases kapteinis Mihaels Ballaks traumas dēļ izlaidīs arī nākamajā mēnesī paredzētās 2012.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles.

33 gadus vecais futbolists sestdien Leverkūzenes "Bayer" komandas sastāvā devās laukumā Vācijas čempionāta mačā ar "Hanover 96" vienību, kas noslēdzās neizšķirti 2:2, tomēr pēc spēcīga sitiena pa kājām viņš laukumu atstāja jau pēc 30 minūtēm.

Svētdienas rītā Ballakam veikta izmeklēšana, kas konstatējusi kreisās kājas lūzumu.

33 gadus vecais Ballaks kā Vācijas izlases kapteinis ir aizvadījis 55 spēles, bet kopsummā izlasē viņš ir piedalījies 98 spēlēs. Šovasar notikušajā Pasaules kausa finālturnīrā izlases kapteinis bija Filips Lāms, jo Ballaks maijā sava iepriekšējā kluba "Chelsea" sastāvā Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa fināla spēlē ar ''Portsmouth'' guva potītes savainojumu.

Tā kā pašlaik Ballaks vēl nebija pilnībā atlabis no iepriekšējās traumas, viņš netika iekļauts sastāvā arī pirms mēneša sākumā notikušajām pirmajām Vācijas izlases spēlēm Eiropas čempionāta kvalifikācijā, kurās Vācija ar 1:0 pieveica Beļģiju un ar 6:1 sagrāva Azerbaidžānu.

Nākamajos mačos vācieši 8.oktobrī spēkosies ar Turciju, bet četras dienas vēlāk viesos tiksies ar Kazahstānu. Iespējams, ka Ballaks izlasē varētu atgriezties 17.novembrī plānotajā pārbaudes spēlē ar Zviedriju.

Kā ziņots, Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs apsolījis Ballakam kapteiņa apsēju pēc tam, kad viņš būs spējīgs atgriezties valstsvienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu