Rīga grauj Latgali un Lietuvu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis, TVNET

Pārliecinošas uzvaras Samsung premjerlīgā izcīnījušas Rīga 2000 un LSPA/Rīga vienība, kas uzveica attiecīgi Latgales un Elektrēnu Enerģijas hokejistus.

Rīga 2000, spēlējot izbraukumā, uzvarēja Latgales hokejistus ar 5:1. Pirmajā trešdaļā Tomašs Hlubna vadībā izvirzīja viesus, taču Vadims Vabiščevičs panāca neizšķirtu.

Nākamajā periodā rīdzinieki guva četrus bezatbildes vārtus - ar savu otro precīzo raidījumu spēlē izcēlās Hlubna, bet pa vieniem vārtiem Edgara Branča, Arta Ābola un Raimonda Daņiļiča kontā.

"Nedaudz bija bailes, jo spēlējām izbraukumā ar Latgali, kas mums vienmēr bijis neparocīgs pretinieks," Rīgas 2000 mājaslapa internetā citē komandas treneri Normundu Sējēju. "Tāpat trīs nedēļas bijām bez spēļu prakses. Šo spēli labi sākām, pēc tam, gan savu kļūdu dēļ, pretinieks rezultātu izlīdzināja."

"Spēles lūzums bija otrajā periodā, kad mēs divas minūtes spēlējām trīs pret pieciem un neļāvām pretiniekam neko prātīgu izdarīt," sacīja Sējējs atklājot, ka esot iepriecināts ar komandas jaunpienācēja, Marka Denisa Hemeriha sniegumu. "Jaunais vācu aizsargs mani patīkami pārsteidza. Biju domājis, ka būs sliktāk, bet uz kopējā fona samērā labi spēlēja."

Citā spēlē LSPA/Rīga savās mājās ar 12:0 sagrāva Lietuvas klubu Enerģija. Jau pirmajā trešdaļā mājinieki iemeta piecas ripas pēc kārtas, kad divreiz izcēlās Jānis Ozoliņš, bet vienus vārtus guva Gatis Gricinskis, Edgars Apeļis un Vladimirs Borovkovs.

Otrajā trešdaļā Ozoliņš sasniedza "hat-trick", bet pa precīzam raidījumam padevās Laurim Bajarunam, Oskaram Cibuļskim, Mārcim Zembergam un Vladislavam Dobrenkijam. Spēles pēdējās divdesmit minūtēs otros vārtus spēlē guva Gricinskis un Bajaruns, nodrošinot vairāk nekā pārliecinošu uzvaru LSPA/Rīga vienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu