"Rangers" izgāž sezonas beigas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Ņujorkas "Rangers" hokejisti šorīt agri pēc Latvijas laika Nacionālās hokeja līgas regulāras sezonas pēdējā spēlē kapitulēja Otavas "Senators". Līdz ar to komanda zaudēja iesildītās līderpozīcijas Atlantijas divīzijā un regulārā turnīra noslēgumā Austrumu konferencē palika tikai sestajā vietā.

Šorīt savā laukumā "Rangers" bija bezspēcīgi mačā ar vienu no labākajām līgas komandām "Senators" un, trešajā periodā ielaiduši trīs bezatbildes vārtus, visā mačā atzina Kanādas komandas pārākumu ar 1:5.

"Senatoriem" šis panākums garantēja pirmo vietu Austrumu konferencē, turpretim "reindžeri", kas ilgu laiku turējās trešajā pozīcijā, beigu beigās atkrita uz sesto vietu un zaudēja sava laukuma priekšrocības Stenlija kausa astotdaļfinālā.

Pateicoties uzvarām pēdējās kārtas spēlēs, garām Ņujorkas klubam Atlantijas divīzijā aizsteidzās Ņūdžersijas "Devils" un Filadelfijas "Flyers". "Velni" šorīt ar 4:3 pārspēja "Canadiens", savukārt "lidotāji" ar 4:1 apspēlēja Ņujorkas "Islanders".

"Rangers" pretinieki "play off" pirmajā kārtā būs tieši aizsardzības hokeja speciālisti "Devils" ar Kanādas izlases pirmo vārtsargu Martinu Brodēru priekšgalā. Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles notiks jau šosestdien.

Mačā ar "Senators" atpūtas diena bija piešķirta "Rangers" latviešu aizsargam Sandim Ozoliņam, kura vietā šoreiz laukumā devās lietuvietis Darjus Kasparaitis. Vienīgos vārtus Ņujorkas komandas labā pēc čeha Jaromira Jāgra piespēles guva viņa tautietis Martins Straka.

Uzvarētāju rindās pa reizei izcēlās Patriks Īvs, Daniels Alfredsons, Andrejs Mešarošs, Maiks Fišers un Denijs Hītlijs, kuram tie bija 50. vārti sezonā.

Jāgrs, kurš ar 55 gūtajiem vārtiem un 123 rezultativitātes punktiem šajā sezonā uzstādīja jaunus "Rangers" komandas rekordus, bija spiests samierināties tikai ar otrajām vietām kopsummā. Par sezonas rezultatīvāko hokejistu ar 125 punktiem (29+96) kļuva Džo Torntons no Sanhosē "Sharks", bet sezonas labākā snaipera tituls viņa komandas biedram ar indiāņa asinīm - Džonotanam Čekū, kurš pretinieku vārtsargus sarūgtināja 56 reizes!

Pateicoties NHL "karstākajam" duetam, "haizivis" Rietumu konferencē spēja pakāpties uz piekto vietu, lai gan vēl pirms mēneša bija tālu no iekļūšanas Stenlija kausa izcīņā.

Stenlija kausa astotdaļfināla pāri, Austrumu konference:

Otavas "Senators" - Tampabejas "Lightning", Karolīnas "Hurricanes" - Monreālas "Canadiens", Ņūdžersijas "Devils" - Ņujorkas "Rangers", Bafalo "Sabres" - Filadelfijas "Flyers".

Stenlija kausa astotdaļfināla pāri, Rietumu konference:

Detroitas "Red Wings" - Edmontonas "Oilers", Dalasas "Stars" - Kolorādo "Avalanche", Kalgari "Flames" - Anaheimas "Mighty Ducks", Našvilas "Predators" - Sanhosē "Sharks".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu