Štrombergs otro gadu pēc kārtas - NBL čempions (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrick Nugent

2010. gada pasaules čempionam BMX sportā Mārim Štrombergam izdevies atkārtot iepriekšējā gada panākumu - izcīnīt Amerikas Nacionālās riteņbraukšanas līgas (NBL) čempiona titulu, informē sportista treneris Ivo Lakučs.

Pārliecinoši aizvadot sacensības un uzvarot lielajā finālā, Štrombergs turpina savu dominanci BMX sportā, nodrošinot otro NBL titulu pēc kārtas.

Lai kļūtu par NBL čempionu, viņam bija nepieciešamas 10 sacensības (no 20) laika posmā no 2009. gada Ziemassvētkiem līdz 2010. gada 4. septembrim.

Kopvērtējumā tiek vērtēti 8 labākie rezultāti, kā arī rezultāts ''Lielajā finālā". Regulārajā sezonā izcīnot 7 uzvaras sacensību finālos un vienā ierindojoties 2. vietā, Štrombergam fināla posmā pietika ar iekļūšanu labāko 8 braucēju vidū, lai kļūtu par čempionu.

Finālā Štrombergs izcīnīja pārliecinošu uzvaru, tā apliecinot, ka ir cienīgs būt divkārtējs Amerikas NBL čempions.

"Grūti ir izcīnīt kādu titulu, bet vēl grūtāk ir to noturēt, tāpēc esmu priecīgs, ka izdevās atkārtot pagājušā gadā iespēto!... Biju noskaņojies, lai ne tikai uzvarētu kopvērtējumā, bet arī šodienas lielajā finālā, jo visam tam klāt nāk mazs stresiņš, kas citreiz traucē parādīt labāko sniegumu, tāpēc ļoti svarīgi turpmākajiem startiem ir tieši uzvarēt šādās sacensībās. Paldies visiem atbalstītājiem, Free Agent/Rockstar un manam trenerim," saka Štrombergs.

Nākamās sacensībās risināsies pēc divām nedēļām no 17. līdz 18. septembrim, UCI SX Pasaules kausa 3. posmā Čulavistā.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu