Sestdien Ogrē spēkavīri darbosies pie jaunā t/c "Dauga"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šosestdien, 13. jūnijā, Ogrē pie jaunā t/c “Dauga” šosejas malā notiks interesanti spēkavīru pasākumi, kuros varēs piedalīties arī bērni.

No plkst. 14.00 savus spēkus rādīs Latvijas Spēka atlētu federācijas elites spēkavīri, kas sacentīsies Latvijas rekordu pārspēšanā dažādos vingrinājumos. Šoreiz atlēti stums ķerru, vilks automašīnu ar rokām, cels baļķi, sacentīsies tā sauktajā fermera pastaigā un klasiskajā akmeņu celšanā. Piedalīsies gandrīz visi stiprākie Latvijas atlēti!

Savu spēku rādīs arī vienīgā „spēkasieva” Jolanta Logina, kas “Swedbankas spēkavīru čempionāta” posmos skatītājus un sevi iepriecināja ar vairākiem personīgiem sasniegumiem: 75 kg baļķi pacēla 5 reizes, pacēla un novietoja uz 120 cm podesta 120 kg akmeni.

Sekojot lielo spēkavīru paraugam, saviem spēkiem atbilstošos vingrinājumus varēs veikt arī sanākušie bērni. „Mazo spēkavīru” sacensībās varēs piedalīties paši mazākie – 3 līdz 8 gadus vecie bērni šādos vingrinājumos: rotaļu mašīnas vilkšana, skrējiens ar skolas somu, iepirkumu ratiņu stumšana, rotaļlietu krāmēšana un bumbas mešana. Būs arī atsevišķs slambola (basketbola) konkurss. Visiem mazajiem dalībniekiem būs balvas par dalību vingrinājumos.

Visas dienas garumā sanākušos priecēs dzīva mūzika. Pasākuma veiksmīgu norisi veicinās Lāčplēsis – Raimonds Bergmanis.

„Aicinām ogrēniešus un garāmbraucējus uz jaunā t/c "Dauga" atklāšanas pasākumu kopā ar spēkavīriem 13.jūnijā Ogrē Rīga-Daugavpils šosejas malā. Ceram, ka šajos ne visai vieglajos laikos mūs spēcinās stiprāko vīru klātbūtne un dos spēkus un enerģiju mūsu pircējiem nākt arī turpmāk,” izteicās viens no jaunā Ogres t/c "Dauga" īpašniekiem Edgars Kapusts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu