Butauts: "Tagad koncentrēsimies LBL un BBL" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

ASK Rīga galvenais treneris Ramūns Butauts, pēc piedzīvotā zaudējuma Trevīzo Benetton, atzinis, ka tagad komandai būs vairāk jākoncentrējas Latvijas Basketbola līgas un Baltijas Basketbola līgas spēlēm.

"Nespēlējām slikti, taču ceturtā ceturtdaļa sabojāja maču. Iestrēgām uzbrukumos un tas atainojās arī aizsardzībā," atzina Butauts. Rezervisti šajā spēlē vairāk palīdzēja "Benetton" komandai, bet tas ir pats par sevi saprotams, ņemot vērā, ka mūsu trīs mūsu spēlētāji šodien aizvadīja pirmo spēli pēc traumu izdziedēšanas vai slimību izārstēšanas. Tomēr arī viņi darīja ko varēja."

Jau ziņots, ka jau spēles pirmajā ceturtdaļā "ASK Rīga" rindās laukumā atgriezās Eriks Sanderss, Gatis Jahovičs un Sandis Buškevics, kuri veselības problēmu dēļ nebija spēlējuši kopš janvāra sākuma.

"Tagad koncentrēsimies uz LBL un BBL spēlēm. Tiem spēlētājiem, kuri izlaida ilgāku laika posmu būs laiks atgūt sportisko formu," izteicās Butauts, uzsverot, ka iespējams jau nākamajā komandas mačā ar "VEF Rīga" vienību laukumā varētu doties arī Sandis Valters, kurš nav spēlējis kopš novembra.

"Mums bija spēcīga apakšgrupa, mēs bijām debitanti un savu lomu nospēlēja spēlētāju savainojumi," Butauts nosauca komandas neveiksmju iemeslus ULEB kausa izcīņas turnīrā.

"Spēle bija interesanta skatītājiem un mēs uzvarējām pat neraugoties uz to,ka ceturtās ceturtdaļas sākumā bija desmit punktu deficīts," izteicās "Benetton" galvenais treneris Ohtajs Mahmuts. "Uzvara mums ļāva uzlabot pozīcijas apakšgrupā, tomēr vēl varam labāk nospēlēt aizsardzībā. Arī mūsu komandā vairāki spēlētāji ir nesen atgriezušies no savainojumiem un tagad līdz nākamajām ULEB kausa spēlēm viņiem būs laiks atgūt sportisko formu."

Turnīra desmit spēlēs "ASK Rīga" izcīnīja trīs uzvaras, apakšgrupā ierindojoties piektajā vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu