«Dinamo» Helsinkos centīsies revanšēties «Jokerit» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Otro no divām paredzētajām spēlēm trešajā izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Somijā spēkiem mērosies ar Helsinku «Jokerit» vienību. Mačs sāksies pl. 18.30, un to tiešajā translācijā pārraidīs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Izbraukumu «Dinamo» hokejisti sāka pirmdien Sanktpēterburgā. Parādot atzīstamu sniegumu, Arta Ābola vadītā vienība ar 1:2 piekāpās līgas līdervienībai SKA.

«Jokerit» hokejistiem šī būs pirmā mājas spēle pēc atgriešanās Slovākijā, kur svētdien ar 4:2 tika pieveikta vietējā Bratislavas «Slovan» komanda.

Ar «Jokerit» vienību «Dinamo» šajā sezonā jau vienu spēli aizvadījusi. 29. septembrī Helsinkos ar 3:2 pārāka mača galotnē bija laukuma saimniece. Neraugoties uz piedzīvoto zaudējumu, Latvijas komandai tā bija viena no labākajām spēlēm sezonā snieguma ziņā.

«Jokerit» komandas labākais snaiperis ir Niklass Hagmans, kurš līdzšinējās spēlēs guvis 12 vārtus un veicis 4 rezultatīvas piespēles. 16 rezultativitātes punktus (4+12) iekrājis arī Juhamati Āltonens.

Tikmēr «Dinamo» rindās ar diviem vārtu guvumiem un 9 rezultatīvām piespēlēm izcēlies Miks Indrašis. Viņš ir Latvijas komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 17 spēlēs nopelnītiem 18 punktiem atrodas 10. vietā, kamēr «Jokerit», kurai šī ir debijas sezona KHL, 17 mačos nopelnītie 38 punkti dod 3. pozīciju.

Regulārajā sezonā abām komandām savā starpā jātiekas piecreiz.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis un Jakubs Sedlāčeks.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Ralfs Grīnbergs.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Andris Džeriņš.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu