Daugaviņš nav cerējis uz tik ātru izsaukumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JustSports Photography

''Atklāti sakot, es necerēju, ka tikšu izsaukts tik ātri,'' par ierašanos Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Otavas "Senators" no vienības fārmkluba Binhemtonas "Senators" izteicās Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

23 gadus vecais hokejists atklāja, ka ir apmierināts ar sezonas sākumu Amerikas hokeja līgā (AHL) un jūtas priecīgs ierasties Otavas "Senators" kluba nometnē. ''Esmu laimīgs būt šeit un vēlos vienkārši spēlēt hokeju,'' "Senators" mājas lapā citēts Daugaviņš.

Tāpat Daugaviņš pastāstīja, ka aizvadījis labu treniņnometni, tas devis pārliecību par saviem spēkiem veiksmīgi sākt sezonu AHL čempionātā.

Latvijas uzbrucējs arī atzina, ka viņam uzticas Binhemtonas "Senators" galvenais treneris, dodot lielu spēles laiku.

Daugaviņš aizvadījis treniņu "Senators" rindās, spēlējot trešajā maiņā, kopā ar Miku Zibanejadu un Niku Foliņo. ''Šī man ir vēl viena iespēja sevi pierādīt un nopelnīt vietu pamatsastāvā,'' sacīja Kaspars.

Viņš aizstās pieredzējušo zviedru uzbrucēju Danielu Alfredsonu, kas nevarēs piedalīties nākamajā izbraukuma spēlē ar Karolīnas "Hurricanes" hokejistiem. Ceturtdien paredzētajā spēlē ar Floridas "Panthers" 38 gadus vecais Zviedrijas uzbrucējs būšot gatavs atgriezties ierindā.

Šosezon Daugaviņš piedalījies septiņās AHL spēlēs, kurās guvis četrus vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēlēs partneriem.

Otavas "Senators" ar astoņās spēlēs nopelnītiem 6 punktiem pašlaik ieņem 13. pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu