«Dinamo» šodien pret KHL līderi SKA (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirmo no divām spēlēm sezonas trešajā izbraukumā šodien aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas «Dinamo», kas Sanktpēterburgā spēkiem mērosies ar līgas līdervienību SKA. Mača sākums pl. 18.30, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Uz Sanktpēterburgu Rīgas komanda 23 spēlētāju sastāvā devās svētdien. Kopā ar komandu nav divi aizsargi - Krišjānis Rēdlihs, kurš atkopjas pēc smagas slimības, un slovāks Milans Jurčina, kurš turpina dziedēt kājas muskuļa savainojumu.

Pagājušajā piektdienā Arta Ābola vadītā komanda ar 4:3 dramatiskā cīņā pārspēja Zagrebas «Medveščak», pārtraucot neveiksmju sēriju, kas ilga piecu zaudētu maču garumā.

SKA hokejisti aizvadītajās 16 spēlēs piedzīvojis tikai vienu zaudējumu, kad ar 3:4 izbraukumā atzina Maskavas apgabala «Atlant» pārākumu. Visos pārējos mačos ambiciozais Krievijas klubs punktus nav zaudējis.

Sanktpēterburgas komandas spožākā zvaigzne ir Iļja Kovaļčuks, kurš šobrīd ir līgas rezultatīvākais spēlētājs. Viņš 16 mačos atzīmējies ar 14 vārtu guvumiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Ar vidēji spēlē gūtiem 4,81 vārtiem SKA ir pārliecinoši rezultatīvākā komanda 28 vienību konkurencē.

Trešdien «Dinamo» spēlēs pret Helsinku «Jokerit» vienību.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis un Jakubs Sedlāčeks.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Ralfs Grīnbergs.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Andris Džeriņš.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 16. spēlēs izcīnītiem 18 punktiem ieņem 10. pozīciju.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu