«Dinamo» izbraukumā dodas bez Jurčinas un K. Rēdliha

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» divu spēļu izbraukumā devies bez pieredzējušajiem aizsargiem Krišjāņa Rēdliha un Milana Jurčinas, kuri turpina dziedēt savainojumus, vēsta vienības mājas lapa.

Svētdien, 12. oktobrī, pēcpusdienā «Dinamo» komanda ar līgumreisu dodas savā trešajā sezonas izbraukumā uz Somijas galvaspilsētu Helsinkiem un Krievijas otru lielāko pilsētu Sanktpēterburgu, kurā tiksies ar diviem Rietumu konferences līderiem – 13. oktobrī ar zvaigžņoto Sanktpēterburgas SKA un 15. oktobrī ar Helsinku «Jokerit».

Kopā ar komandu nav divi aizsargi K. Rēdlihs, kurš atkopjas pēc smagas slimības, un slovāks Jurčina, kurš turpina dziedēt kājas muskuļa savainojumu.

Izbraukumā treneri līdzi ņems 23 hokejistus.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis un Jakubs Sedlāčeks.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Mārtiņš Porejs, Aleksandrs Jerofejevs un Ralfs Grīnbergs.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Andris Džeriņš.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 16. spēlēs izcīnītiem 18 punktiem ieņem 10. pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu