«Dinamo» šovakar uzņems Radulovu un labāko KHL komandu - CSKA

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgas «Dinamo» komanda šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli, savā laukumā spēkojoties ar Maskavas CSKA vienību. Spēle sāksies plkst.19:30, un to tiešraidē iespējams skatīties kanālā TV6.

Rīgas «Dinamo» pirms šā mača aizvadīja sešas spēles savā laukumā, kurās tika izcīnītas trīs uzvaras un piedzīvotas trīs neveiksmes. Pēdējā cīņā Normunda Sējēja padotie ar 0:3 kapitulēja Baltkrievijas klubam Minskas «Dinamo».

Tikmēr Maskavas CSKA pēdējās astoņās spēlēs svinējusi tikai uzvaras. Pirmdien maskavieši aizraujošā duelī ar 3:2 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA hokejistus.

Savainojumu dēļ Rīgas «Dinamo» vienībai līdz sezonas beigām nevarēs palīdzēt aizsargs Krišjānis Rēdlihs un labākais vienības snaiperis Tims Sestito. Tāpat komandā šobrīd plosās rotavīrusa un gripas epidēmija, kuru dēļ vairāki hokejisti nevarēja piedalīties iepriekšējās spēlēs.

Ar 56 punktiem (20 vārti un 36 rezultatīvas piespēles) CSKA līderis un kapteinis Aleksandrs Radulovs ieņem trešo vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Tikmēr Rīgas «Dinamo» komandā labākie punktu guvēji ar identisku bilanci (10 vārti un 17 piespēles) ir Miks Indrašis un Lauris Dārziņš.

Ar 115 punktiem 53 spēlēs CSKA ieņem pirmo vietu Rietumu konferencē un KHL kopvērtējumā. Tikmēr rīdzinieki no Gagarina kausa izslēgšanas zonas atpaliek par 14 punktiem. Latvijas vienība šosezon izcīnījusi 65 punktus, ieņemot 12.vietu Austrumu zonā.

Pēc mača ar CSKA rīdzinieki dosies uz Ņižņijnovgorodu, kur sestdien tiksies ar Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvēto «Torpedo». Pēc tam būs vēl viena izbraukuma cīņa ar Čerepovecas «Severstaļ».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu