Ronda Rouzija: Man ir jāpiekauj šī dāmīte

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bijusī UFC pasaules čempione svara kategorijā līdz 61 kilogramam Ronda Rouzija joprojām ārstējās no gūtā savainojuma cīņā pret Holiju Holmsu.

Pirms nepilna mēneša Rouzija zaudēja UFC 193 titulu. Vienā no gaidītākajām šā gada sieviešu MMA cīņām svara kategorijā līdz 61 kg viņu Melburnā (Austrālija) otrajā raundā ar sitienu pa galvu nokautēja bijusī pasaules boksa čempione, 34 gadus vecā Holija Holmsa.

«Esmu joprojām sasodīti bēdīga,» ESPN citē Rouziju. «Mana mute joprojām ir smagi sadragāta. Šobrīd pat nevaru iekosties un apēst ābolu. Pilnīga atveseļošanās varētu prasīt līdz pat sešiem mēnešiem.»

«Man ir jāatgriežas. Man ir jāpiekauj šī dāmīte (Holmsa). Neviens nezina, vai man izsitīs zobus, salauzīs žokli. Man tas ir jāizdara,» sacīja Rouzija.

Līdz šim Rouzija publiskajā telpā bija izvairījusies parādīties. Tomēr 1.decembrī viņa bija manīta, staidzinot savu suni kopā ar savu mīļoto vīrieti Trevisu Braunu.

Kā vēsta Ziemeļamerikas mediji, pēc nokauta Rouzijai tika veikta lūpas plastiskā operācija. Sakarā ar stingrajiem UFC medicīnas noteikumiem, Rouzija šobrīd vēl nedrīkst atgriezties ringā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu