Jēkabsones-Žogotas «Mercury» ar uzvaru sāk WNBA izslēgšanas spēles (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latviešu basketbolistes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Fīniksas «Mercury» komanda piektdien ar uzvaru sāka Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) izslēgšanas spēles.

Rietumu konferences pusfināla sērijas pirmajā mačā «Mercury» savā laukumā ar 75:72 (13:12, 22:22, 21:19, 19:19) apspēlēja Losandželosas «Sparks» klubu, sērijā līdz diviem panākumiem izvirzoties vadībā ar 1-0.

Jēkabsone-Žogota šim mačam bija pieteikta, taču laukumā nedevās.

Uzvarētāju labā 34 punktus guva Diāna Taurasi, kura bija Jēkabsones-Žogotas komandas biedrene arī viņas iepriekšējā klubā Jekaterinburgas UGMK no Krievijas.

Nākamā abu komandu savstarpējā spēle iecerēta svētdien Losandželosā.

«Mercury» komanda regulārajā čempionātā bija labākā vienība turnīrā, turklāt ar 29 panākumiem uzvaru skaita ziņā sasniedza jaunu WNBA rekordu.

Pirms tam šosezon «Mercury» vienība bija uzvarējusi 16 spēlēs pēc kārtas, sasniedzot jaunu kluba rekordu un tiekot pie otrās garākās uzvaru sērijas WNBA čempionātā. Panākumu sērija vienībai ilga no 15.jūnija līdz 31.jūlijam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu