Jēkabsones-Žogotas «Mercury» labo WNBA rekordu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) komanda Fīniksas «Mercury», izcīnot 29. uzvaru regulārajā čempionātā, sasniegusi jaunu līgas rekordu.

Regulārās sezonas noslēdzošajā mačā «Mercury» basketbolistes ar rezultātu 78:65 izbraukumā apspēlēja Sietlas «Storm». Līdz šim nevienai komandai WNBA nebija izdevies gūt 29 panākumus regulārajā sezonā.

Latvijas basketboliste laukumā pavadīja 4 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā punktus neguva, nopelnīja vienu personīgo piezīmi un vienu reizi pārkāpa noteikumus.

Par rezultatīvāko spēlētāju kļuva viena no «Mercury» līderēm Britnija Grainere, kas izcēlās ar gūtiem 18 punktiem un savāktām 10 atlēkušajām bumbām zem groziem. 23 gadus vecā centra spēlētāja šajā nedēļas nogalē paziņoja par saderināšanos ar Talsas «Shock» vienību pārstāvošo Gloriju Džonsoni.

«Mercury» vietu izslēgšanas turnīrā bija nodrošinājusi jau 12 spēles pirms regulārās sezonas noslēguma.

Izslēgšanas spēlēs regulārā čempionāta spēcīgākā komanda «Mercury» sacentīsies ar Sanantonio «Stars», kas sezonā guva 16 uzvaras un piedzīvoja 18 neveiksmes.

«Mercury» regulārajā čempionātā uzvarēja 16 mačos pēc kārtas, sasniedzot jaunu kluba rekordu. Tā ir otra garākā uzvaru sērija WNBA vēsturē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu