Pasaules čempions reibumā taksistam samaksā ar zelta medaļu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Polijas vesera metējs Pāvels Fajdeks, kurš svētdien Pekinā kļuva par divkārtēju pasaules čempionu, ar vērienu nosvinējis savu triumfu Ķīnā. Britu laikraksts «Mirror» vēsta, ka viņš stiprā reibumā ar taksometru atgriezies viesnīcā un par braucienu taksistam samaksājis ar zelta medaļu.

Pamodies no rīta numuriņā viņš, neesot atradis medaļu un vērsies pie palīdzības policijā. Tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem izdevās atrast taksometra vadītāju, lai sportists varētu atgūt izcīnīto zelta medaļu. Tā viņam tika atgriezta.

Fajdeks Pekinā veseri raidīja 80,88 metrus tālu, tuvāko konkurentu apsteidzot par vairāk nekā diviem metriem.

Tikmēr pats 26 gadus vecais vieglatlēts izskanējušo informāciju kategoriski noliedzis, apsūdzot Ķīnas medijus nepatiesu ziņu izplatīšanā. Šo informāciju noliegusi arī Polijas Vieglatlētikas federācija (PZLA). Fajdeks zelta godalgu taksometrā esot nozaudējis un tikai vēlāk sapratis, ka tā nav pie viņa.

Polijas mediju pārstāvji apgalvo, ka redzējuši Fajdeku kādā restorānā. Viņš lietojis gana daudz alkohola, ar plašu vērienu atzīmējot izcīnīto čempiontitulu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu