Sestito: Turnīrs bija laba mēraukla mūsu spēkiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Tims Sestito pēc uzvaras (4:2) pār Minskas «Dinamo» komandu «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņas spēlē par trešo vietu atbildēja apstiprinoši, proti, komanda ir gatava jaunajai sezonai.

«Spēle bija savādāka nekā iepriekšējā vakarā. Nedomāju, ka bija vieglāk. Šī tomēr bija jau ceturtā spēle piecās dienās. Man ļoti patika, kā mēs spēlējām. Patika, kā cīnījāmies. Katru epizodi nospēlējām līdz galam un beigās izcīnījām uzvaru. Tas ir ļoti labi,» vienības mājas lapā citēts amerikāņu uzbrucējs.

Komanda mācījusies no iepriekš pieļautajām kļūdām. «Mēs mācījāmies no savām kļūdām, ko pieļāvām vakar. Šoreiz maču iesākām daudz labāk. Dienu iepriekš mums bija iespējas, kuras nepratām realizēt, bet šoreiz momentus izmantojām. Ir ļoti labi spēli iesākt ar vārtu guvumu. Tas atraisa rokas.»

«Latvijas Dzelzceļa kauss» bijis laba mēraukla komandas spēkiem.

«Turnīrs bija ļoti labs. Manuprāt, ir sapulcinātas ļoti labas komandas, kā rezultātā ir kvalitatīvs hokejs. Turnīrs bija laba mēraukla mūsu spēkiem. Varu teikt, ka mēs esam gatavi regulārajai sezonai.»

Jaunā sezona sāksies 24. augustā, bet «Dinamo» hokejisti čempionātā iesaistīsies dienu vēlāk, kad savā laukumā uzņems iepriekšējās sezonas finālisti Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu