«Bayern» komandai pievienosies Čīles futbolists Vidals

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Čīles futbola izlases pussargs Arturo Vidals tuvākajās dienās pievienosies Vācijas bundeslīgas čempionvienībai Minhenes «Bayern», ceturtdien paziņoja kluba prezidents Karls Heincs Rummenige.

Ārzemju mediji jau pagājušajā nedēļā vēstīja, ka Vidals drīzumā varētu pievienoties «Bayern» komandai. Vācijas klubs par 28 gadus veco futbolistu viņa iepriekšējai komandai Turīnas «Juventus» maksās aptuveni 35 miljonus eiro.

Rummenige ceturtdien paziņojumā apstiprināja, ka ir panākta abpusēja vienošanās. «Viņam [Vidalam] vēl jāaiziet medicīniskā pārbaude. Ja viss notiks pēc plāna, viņam nākamnedēļ vajadzētu trenēties pie mums,» sacīja «Bayern» kluba prezidents.

Vidals četras sezonas pavadījis «Juventus» komandā, ar kuru četras reizes izdevies uzvarēt Itālijas A sērijas čempionātā, vienu reizi iegūts Itālijas kauss, bet aizvadītajā sezonā Turīnas klubs sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu, kur atzina «Barcelona» pārākumu.

Vācijas bundeslīgā Vidals jau spēlēja, kad laika posmā no 2007. līdz 2011. gadam viņš pārstāvēja Leverkūzenes «Bayer», kuras sastāvā 144 spēlēs guva 21 vārtus.

«Juventus» iegādājās Vidalu par 10,5 miljoniem eiro. Četru sezonu laikā Itālijas čempionu rindās Vidals piedalījās 171 spēlē un guva 48 vārtus.

«Bayern» komandā Vidals aizstās vācu pussargu Bastianu Šveinšteigeru, kurš pagājušajā nedēļā par 25 miljoniem eiro pievienojās «Manchester United».

Vidals bija viens no komandas līderiem Čīles izlasē, kas jūlija sākumā uzvarēja «Copa America», finālā pēcspēles sitienos uzveicot Argentīnas valstsvienību.

«Copa America» turnīra laikā Vidals izraisīja autoavāriju, alkohola reibumā vadot savu «Ferrari». Futbolistam piesprieda divu gadu ilgu liegumu vadīt automašīnu, kā arī samaksāt kompensāciju otram avārijā cietušajam šoferim.

Vidals šobrīd ir atvaļinājumā Maiami (ASV). Sagaidāms, ka līdz nedēļas beigām viņš pievienosies «Bayern» komandai, kas gaidāmajai sezonai gatavojas Ķīnā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu