«Penguins» jauns treneris, Gaboriks paliks «Kings», Kelehans paraksta iespaidīgu līgumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) notika vairāki ļoti būtiski notikumi.

Par Pitsburgas «Penguins» vienības galveno treneri tika apstiprināts 57 gadus vecais Maiks Džonsons, kuram līdz šim nav bijusi pieredze NHL. Daudzi hokeja apskatnieki pamanījušies nokritizēt to, ka «Penguins» vienība, kuru pārstāv Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins, uzticēta «zaļajam» Džonsonam.

Tikmēr Stenlija kausa čempione Losandželosas «Kings» trešdien uz septiņiem gadiem pagarināja līgumu ar slovāku uzbrucēju Marianu Gaboriku. 32 gadus vecais Gaboriks vienas sezonas laikā saņems 4,8 miljonus dolāru.

Viņš vienošanos ar karaļiem izpelnījās, pateicoties lieliskajam sniegumam «play off», kur 26 mačos guva 14 vārtus un izdarīja 8 rezultatīvas piespēles.

Savukārt latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Tampabejas «Lightning» vienība uz sešām sezonām pagarināja vienošanos ar uzbrucēju Raienu Kelehanu. Amerikāņu hokejists sešu gadu laikā saņems 34,8 miljonus ASV dolāru.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu