Kjelīni: Suaress ir nelietis (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules kausa (PK) izcīņas D apakšgrupas trešās kārtas mačā Urugvaja ar 1:0 uzveica Itāliju un iekļuva nākamajā kārtā. Itālijas valstsvienības aizsargs Džordžo Kjelīni uzskata, ka mača galvenajam tiesnesim līdz cīņas beigām bija jānoraida Urugvajas izlases uzbrucējs Luiss Suaress.

Atgādināsim, ka spēles 79.minūtē Suaress iekoda Kjelīni plecā, taču mača galvenais tiesnesis 27 gadus veco urugvajieti nesodīja.

«Mača likteni izšķīra arbitrs,» dusmīgs bija Kjelīni. «Nākamajā kārtā vajadzēja iekļūt Itālijai. Par spēles pagrieziena punktu kļuva Markizio noraidījums un tiesneša lēmums nenoraidīt Suaresu. Tāpat bija arī citas strīdīgas epizodes.»

«Suaress ir nelietis, taču viņš atkal paliks nesodīts. FIFA vēlas, lai PK piedalās visas zvaigznes. Paskatīsimies, vai viņiem pietiks vīrišķības noskatīties videoatkārtojumu,» teica Kjelīni.

PK izcīņas astotdaļfinālā Urugvaja tiksies ar Kolumbijas valstsvienību, kas C apakšgrupā ierindojās pirmajā vietā. Tikmēr D grupas līdere Kostarika spēkosies ar Grieķiju.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu