Čīles futbolisti iekļūst «Copa America» izcīņas finālā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Čīles izlases futbolisti pirmdien iekļuva Amerikas kausa jeb «Copa America» izcīņas finālā, turnīrā, kas notiek viņu mājās, pusfināla spēlē ar 2:1 pārspējot Peru valstsvienību.

Dramatiskajā cīņā Peru izlase 20. minūtē palika mazākumā, jo no laukuma par otro brīdinājumu tika noraidīts Karloss Zambrano.

Mājiniekiem abus vārtus guva Eduardi Vargass, kurš 42. minūtē atklāja rezultātu, bet 64. minūtē guva uzvaras vārtus. Tam pa vidu rezultāts 60. minūtē kļuva neizšķirts, kad Čīles izlases spēlētājs Garijs Medels bumbu raidīja savos vārtos.

Čīles izlases futbolisti «Copa America» finālā iekļuva piekto reizi, taču tai līdz šim ne reizi nav izdevies uzvarēt Dienvidamerikas čempionātā. Pēdējo reizi finālā viņi spēlēja 1987. gadā, finālā zaudējot Urugvajai.

Otrs finālists noskaidrosies otrdien, kad tiksies Argentīnas un Paragvajas izlases.

«Copa America» risinās 44. reizi. Turnīrā šogad piedalījās desmit Dienvidamerikas komandas un divas uzaicinātās - Meksika un Jamaika. Turnīra uzvarētāja iegūs tiesības spēlēt 2017. gada Konfederāciju kausa izcīņā.

Iepriekšējā «Copa America» turnīrā pirms četriem gadiem uzvarēja Urugvaja, kas šogad ceturtdaļfinālā zaudēja Čīlei. No turnīra ceturtdaļfinālā izstājās arī Brazīlija, kas pēcspēles sitienos zaudēja Paragvajai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu