Pēc «Copa America» spēles sirds neiztur uzvaras vārtu guvēja tēvocim

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Paragvajas futbola izlase sestdien Čīlē notiekošā «Copa America» ceturtdaļfinālā pēcspēles sitienos uzvarēja Brazīliju, taču sirds nav izturējusi uzvaras vārtu guvēja Derlisa Gonsalesa tēvocim, vēsta «Sportsmole.co.uk».

Futbolista tēvs notikušo apstiprinājis laikrakstam «Ultima Hora», ka Irasabals Manuels miris pēc uzvarētās spēles noskatīšanās.

Gonsaless iesita izšķirošo pēcspēles sitienu, un Paragvaja sērijā ar 4:3 uzvarēja Brazīliju pēc tam, kad spēle bija beigusies 1:1. Gonsaless bija guvis paragvajiešu vārtus arī pamatlaikā, kad realizēja 11 metru soda sitienu.

«Kāpēc šodien? Kāpēc? Tu atstāji mūs pēc sirdslēkmes, kad es uzdāvināju tik daudz prieka un laimes. Es nespēju tam noticēt,» bija uzrakstījis futbolists savā «Twitter» kontā.

Pusfinālā Paragvaja otrdien spēlēs ar Argentīnu, kas arī iekļuva pusfinālā pēc uzvaras pēcspēles 11 metru sitienos, kuros piektdien pārspēja Kolumbiju.

Pirmdien pirmajā pusfinālā mājiniece Čīle tiksies ar Peru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu