Argentīnas futbolisti uzvar «Copa America» B grupā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Argentīnas futbola valstsvienība sestdien Čīles pilsētā Vinja del Marā ar 1:0 uzvarēja Jamaiku un garantēja pirmo vietu «Copa America» B grupā.

Uzvaras vārtus 10. minūtē iesita Gonsalo Iguains.

Otrā spēlē La Serenā Urugvaja un Paragvaja spēlēja neizšķirti 1:1. Hosē Himeness 28. minūtē vadībā izvirzīja urugvajiešus, bet 44. minūtē Lukass Barioss paragavajiešiem panāca izlīdzinājumu.

Argentīna, Paragvaja un Urugvaja ir kvalificējušās ceturtdaļfinālam, kurā zināms viens komandu pāris, kurā mājiniece Čīle spēlēs ar Urugvaju.

Ceturtdaļfinālā ir iekļuvusi arī Bolīvija, bet visu ceturtdaļfināla pāri būs zināmi pēc pēdējām spēlēm C grupā svētdien, kurās tiksies Brazīlija ar Venecuēlau un Peru ar Kolumbiju.

Čīlē notiekošajā «Cope America» kausa izcīņā uzvarētājs kļūs zināms 4.jūlijā.

«Copa America» risinās 44.reizi. Turnīrā piedalās desmit Dienvidamerikas komandas un divas uzaicinātās - Meksika un Jamaika. Turnīra uzvarētāja iegūs tiesības spēlēt 2017. gada Konfederāciju kausa izcīņā.

Ceturtdaļfinālā iekļūst divas labākās komandas no trim grupām, kā arī divas labākās trešo vietu ieguvējas.

Iepriekšējā «Copa America» pirms četriem gadiem uzvarēja Urugvaja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu