Nigērijas izlase pirms PK iepīta spēļu sarunāšanas skandālā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nigērijas futbola izlase pirms dalības gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā iepīta iespējamā spēļu sarunāšanas skandālā, vēsta Lielbritānijas mediji.

Trešdien Londonā paredzēta pārbaudes spēle starp Nigērijas un Skotijas izlasēm, tomēr Lielbritānijas Nacionālā noziegumu apkarošanas aģentūra (NCA), kas izmeklē organizēto noziedzību, vērsusies Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA), jo fiksēti mēģinājumi ietekmēt šīs spēles rezultātu.

Skotijas Futbola asociācija uzsvērusi, ka uztur sakarus ar attiecīgajām instancēm un gatavojas spēlei pēc iepriekšējā plāna. Savukārt NCA izskanējušo informāciju nekomentē.

Noprotams, ka NCA rīcībā ir virspusēja informācija no Āzijas totalizatoru tirgus, kas liecina, ka šīs spēles kontekstā plānotas tās sarunāšanas darbības. Par to informējot FIFA un izsludinot trauksmi, NCA cer spēles sarunāšanu nepieļaut.

Nigērijas futbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā spēkosies vienā apakšgrupā ar Argentīnu, Bosniju un Hercegovinu, kā arī Irānu.

Pasaules kausa finālturnīrs no 12.jūnija līdz 13.jūlijam norisināsies 12 Brazīlijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu