Girgensons: Mēs esam visi par vienu un cīnāmies līdz galam (12)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš Minskā piedalās savā otrajā pasaules čempionātā, pēc sestdien ar 3:2 gūtās vēsturiskās uzvaras pret Somiju uzsvēra visas komandas mērķtiecību un vēlmi cīnīties līdz galam.

«Mēs esam visi par vienu, pirms otrā perioda runājām, ka nepadosimies un cīnīsimies līdz galam. To [cīnīšanos] var redzēt rezultātā, jo kaut kas iekrita, gar pašu vārtiem kaut kas pagāja garām. Mēs [komanda] vinnējām,» Nacionālās hokeja līgas (NHL) uzbrucējs sarunā ar aģentūru BNS uzvarā izcēla Latvijas izlases hokejistu komandas spēli.

Pats Girgensons spēlē juties labi. «Nebija traki. Cīņas otrā puse bija smagāka, jo Juris Štāls vairs nebija, tāpēc viens otrs dabūjām vairāk paspēlēt. Kopumā bija forši un galvenais, ka izcīnījām uzvaru,» gandarīts bija Bufalo «Sabres» kluba spēlētājs.

Pēc otrā perioda, kad Latvija atradās iedzinējos ar 1:2, komandai uztraukumu nav bijis, jo visi zinājuši, ka jāpaveic savs darbs. Hokejistus iedvesmojis arī izlases galvenais treneris Teds Nolans. «Pēc otrā [perioda] viņš teica, ka spēlējam labi un tā jāturpina.. Teds māk motivēt, viņš mums lika noticēt, ka izvilksim spēli!» sacīja Girgensons.

Latvijas izlasei nākamā spēle būs jau 16 stundas pēc sestdien gūtās uzvaras, jo svētdien pusdienlaikā būs jātiekas ar Vāciju. Girgensons nešaubījās, ka komandai par spēka trūkumu nevajadzēs uztraukties. «Rīt viss būs kārtībā, nevajadzētu būt problēmām, iekodīsim vakariņas, atvilksim elpu, būs labi,» Girgensons bija optimistiski, taču tajā pašā laikā ļoti lietišķi noskaņots.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu