Somijas izlases treneris: Mēs no Krievijas nebaidāmies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Somijas hokeja valstsvienība šodien Ostravā (Čehija) aizvadīs ļoti svarīgu maču pasaules čempionātā pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Krievijas un Somijas hokeja izlases sešās B apakšgrupas spēlēs izcīnījušas 14 punktus. Šā vakara dueļa uzvarētājs ieņems otro vai pirmo vietu apakšgrupā.

«Mēs nebaidāmies no Krievijas. Tomēr zinām, ka viņiem ir ļoti spēcīga izlase. Krievijas valstsvienībā spēlē NHL zvaigznes - Jevgeņijs Malkins, Vladimirs Tarasenko un Sergejs Bobrovskis,» sacīja Somijas izlases galvenais treneris Kari Jalonens.

«Es ticu mūsu sistēmai,» sacīja treneris. «Un, protams, pieredze KHL man nākusi tikai par labu. Zinu daudzus šos spēlētājus, taču nedomāju, ka tas ietekmēs šīs dienas cīņu.»

Atgādināsim, ka Somijas izlases pagājušajā čempionātā Minskā finālā spēkojās tieši ar Krievijas izlasi. Uzvaru šajā cīņā ar 5:2 izcīnīja Oļega Znaroka vadītā Krievijas izlase.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu