SK «Latgols» handbolistes izcīna Latvijas čempioņu titulu

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: handball.lv

Latvijas sieviešu handbola virslīgas otrajā fināla spēlē sestdien ASK zālē Rīgā uzvaru guva SK «Latgols», kas izbraukumā ar rezultātu 32:31 uzveica LSPA komandu.

Uzvarētāju sastāvā astoņus vārtus guva Žanete Kukurāne, bet pa sešiem pievienoja Agnese Sidorova un Kristīne Klementjeva.

LSPA komandā astoņus vārtus sameta Līga Eihvalde, kura realizēja četrus no četriem soda metieniem, bet sešus vārtus guva Simona Ārmane.

Fināla sērijā līdz divām uzvarām SK «Latgols» guvusi panākumu ar 2:0, jo pirmajā spēlē Ludzā izdevās uzvarēt ar rezultātu 32:23.

SK «Latgols» handbolistes Latvijas čempiona titulu izcīnīja pirmo reizi kopš 2010.gada. Ludzas komandai šis kopumā ir septītais čempiona tituls kopš valsts neatkarības atjaunošanas. SK «Latgols» ar septiņiem čempiona tituliem kļuvusi par titulētāko komandu Latvijas sieviešu handbola čempionāta vēsturē.

Cīņā par bronzas medaļām sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām 1:0 vadībā ir Dobeles SS/REIR handbolistes, kuras pirmajā mačā izbraukumā ar 32:29 uzveica Stopiņu NHK komandu. Sērijas otrā spēle notiks sestdien vēlāk.

LSPA uzvarēja regulārajā čempionātā, savukārt SK «Latgols» ierindojās otrajā vietā. Abas komandas izslēgšanas spēles sāka ar pusfinālu, kur LSPA uzveica pagājušās sezonas čempiones Stopiņu NHK ar 36:26 un 29:24, bet SK «Latgols» apspēlēja Dobeles SS/REIR ar 29:22 un 44:33.

Latvijas sieviešu handbola virslīgas pirmā fināla sērijas spēle: LSPA - SK «Latgols» 31:32 (14:16)

Rezultatīvākās: Eihvalde 8/4, Ārmane 6 - Kukurāne 8, Sidorova 6, Klementjeva 6

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu