«Barcelona» futbolisti šokējoši piekāpjas «Granada» klubam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Negaidītu zaudējumu Spānijas futbola čempionātā sestdien piedzīvoja valsts čempione «Barcelona», kas izbraukumā ar 0:1 (0:1) atzina «Granada» kluba pārākumu.

Līdz ar to «Barcelona» pārtrauca savu piecu uzvaru sēriju turnīrā, kā arī būtiski sarežģīja savas izredzes cīņā par šīs sezonas Spānijas čempiontitulu.

Vienīgos vārtus mača 16.minūtē guva uzbrūkošais pussargs Jasīns Brahimi no Alžīrijas, kuram tas bija tikai trešais precīzais raidījums šīs sezonas čempionātā.

Atlikušajā laikā «Barcelona» turpināja izmisīgi uzbrukt, regulāri izveidojot bīstamas situācijas, taču panākumu mājinieki no rokām neizlaida, izcīnot svarīgu uzvaru cīņā par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā, kā arī būtiski ietekmējot Barselonas kluba izredzes aizstāvēt pērn izcīnīto titulu.

Citā sestdienas spēlē panākumu izcīnīja Madrides «Real», kas savu skatītāju priekšā ar 4:0 (1:0) bez pūlēm pieveica turnīra pastarīti «Almeria».

Mača rezultātu 28.minūtē atklāja Argentīnas izlases pussargs Anhels di Marija, kurš no soda laukuma robežas neatvairāmi trieca bumbu vārtos. Otrā puslaika ieskaņā rezultātu dubultoja velsiešu pussargs Gerets Beils, gūstot 14.vārtus šīs sezonas turnīrā. Savukārt pēcāk ar vārtu guvumiem izcēlās arī Isko un Alvaro Morata, palīdzot izcīnīt svarīgu panākumu sezonas noslēdzošajā posmā.

Svētdien vakarā savu kārtas maču aizvadīs arī sacensību līdervienība Madrides «Atletico», kas izbraukumā tiksies ar citu galvaspilsētas klubu «Getafe».

Spānijas čempionāta kopvērtējumā «Atletico» ar 79 punktiem 32 mačos ieņem pirmo vietu, bet otrā ar tikpat punktu un spēli vairāk ir «Real» vienība. Tikmēr «Barcelona» 33 mačos tikusi pie 78 punktiem, kas ļauj noslēgt turnīra labāko trijnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu