Spruktam un Rēdliham zaudējums arī otrajā konferences finālsērijas mačā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas otrajā spēlē piektdien piedzīvoja latviešu uzbrucēju Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» vienība, kas ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) izbraukumā piekāpās Čehijas klubam Prāgas «Lev».

Pirmās trešdaļas 12.minūtē mājiniekus vairākumā vadībā izvirzīja kanādietis Neitans Oistriks, bet mazāk nekā divas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām 2:0 Prāgas kluba labā panāca zviedrs Patriks Zakrisons. Trešās trešdaļas vidū viesiem vienus vārtus atguva Jegors Averins, kurš bija precīzs vairākumā.

Rēdlihs un Sprukts arī šoreiz darbojās savas komandas ceturtajā maiņā, laukumā pavadot 12 minūtes. Rēdlihs izcēlās ar pieciem metieniem pa vārtiem un vienu izprovocētu noteikumu pārkāpumu, bet Sprukta kontā viens metiens, divu minūšu noraidījums par sitienu ar nūju, uzvaras astoņos no 12 iemetieniem un viens spēka paņēmiens.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 2-0 Prāgas kluba labā. Nākamās divas spēles 6. un 8.aprīlī notiks Jaroslavļā.

Tikmēr Austrumu konferences finālsērijā spēkiem mērojas Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas «Salavat Julajev» komanda un Magņitogorskas «Metallurg» vienība. Pašlaik sērijā ar 1-0 vadībā atrodas «Metallurg».

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpina Cerības kausā, kuru pērn ieguva Rīgas «Dinamo». Latvijas klubs šosezon Gagarina kausā netika tālāk par pirmo kārtu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu