Masaļskis: Uz KHL cerēju pārāk ilgi (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis cer uz leģionāru limita nesamazināšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubos, jo tas var būt izšķiroši viņa izredzēm atgriezties šajā līgā, izteicies hokejists.

Šosezon Masaļskis sev komandu atrada vien janvārī, kad pievienojās Slovākijas augstākās līgas klubam «Poprad», kurā spēlēja arī latviešu uzbrucējs Juris Štāls. Pirms tam trīs sezonas Masaļskis aizvadīja KHL kluba Hantimansijskas «Jugra» sastāvā.

«Es meklēju sev klubu. KHL pašlaik tiek lemts par leģionāru limita nākotni, kas mani skar. Katrai pusei ir savi argumenti un taisnība, tomēr es uzskatu, ka limitu nedrīkst samazināt, jo katrā komandā leģionāri tiek aicināti uz konkrētām pozīcijām. Vāju leģionāru tur nav,» intervijā portālam «Allhockey.ru» izteicies vārtsargs. «Labi leģionāri ceļ līgas līmeni, bet tas, ka šajā jautājumā nevar ieviest skaidrību, traucē vienībām veidot savus sastāvus.»

«Es Krievijas klubos esmu leģionārs. Kamēr nebūs skaidrības par limitu, nekādus piedāvājumus nesaņemšu,» uzskata latvietis. «Ļoti ceru, ka nesanāks līdzīgi kā šosezon. Neko neminēšu, bet vienkārši būšu gatavs katram scenārijam.»

«Pagājušajā vasarā domāju tikai un vienīgi par nākotni KHL, tomēr pamazām radās sajūta, ka šajā līgā var nesanākt pilnīgi nekas. Sanāca, ka uz KHL cerēju pārāk ilgi,» piebilst Masaļskis.

Šonedēļ Masaļskis kopā ar Latvijas izlases kandidātiem aizvadīja pirmos neoficiālos treniņus pirms Minskā gaidāmā pasaules čempionāta.

«Uz izlasi katru vasaru braucu jau 12 gadus. Varu teikt, ka tas ir ļoti grūti, tāpēc nekad nekritizēju tos, kuri izvēlas pasaules čempionātā nespēlēt. Tas ir katra hokejista personīgais lēmums,» pauž vārtsargs.

Pasaules čempionāts Minskā risināsies no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase tajā spēlēs vienā apakšgrupā ar Somiju, Krieviju, ASV, Šveici, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu