Latvijas izlases kandidāti pārliecinoši uzvar Rīgas «Dinamo» (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Uzvaru pārbaudes spēlē ceturtdien izcīnīja Latvijas valstsvienības kandidāti, kas ar rezultātu 5:2 pārliecinoši apspēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo». Mačs norisinājās «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos.

Latvijas valstsvienības rindās ar diviem guvumiem izcēlās Artūrs Salija, Mārtiņš Gipters, Jānis Straupe, Aleksejs Širokovs un Miks Lipsbergs.

Savukārt «Dinamo» komandā ar vārtiem izcēlās Vitālijs Pavlovs un Juris Upītis.

Latvijas izlases vārtus šajā cīņā sargāja Edgars Masaļskis, bet «Dinamo» komandas vārtu drošība tika uzticēta gan Rihardam Cimermanim, gan Nilam Grīnfogelam.

Jāpiebilst, ka «Dinamo» rindās šajā mačā spēlēja arī divi Čehijas uzbrucēji - Jans Latners un Adams Havliks. Abi hokejisti ikdienā pārstāv Austrijas augstākās līgas klubu «Orli Znojmo». Šobrīd nav zināms, vai šie uzbrucēji komandā atrodas uz pārbaudes laiku.

Atgādināsim, ka oficiālais sagatavošanās posms Latvijas izlasei sāksies tikai nākamnedēļ, tomēr 13 potenciālie kandidāti jau pirmdien kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo» grieza ledu «Inbox.lv» arēnā.

Šobrīd izlases rīcībā atrodas arī šie hokejisti: vārtsargi - Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs, aizsargi - Guntis Galviņš, Edgars Dīķis, Kristers Freibergs, Maksims Širokovs, Mārtiņš Gipters, Artūrs Salija, uzbrucēji - Miks Lipsbergs, Raimonds Vilkoits, Elvijs Biezais, Edijs Brahmanis, Juris Štāls, Toms Andersons, Artūrs Ozoliņš, Edgars Kļaviņš, Koba Jass, Jānis Straupe, Jānis Ozoliņš, Roberts Jekimovs un Aleksejs Širokovs.

7.aprīlī Latvija sāks oficiālu sagatavošanās posmu PČ. Jau no pirmās dienas pie izlases stūres būs Teda Nolana labā roka, asistents Toms Kūlens. Pats Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo «Sabres» galvenais treneris Rīgā ieradīsies neilgi pirms pārbaudes mačiem ar Vācijas speciālista Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies «Euro Hockey Challenge» tūrē, kuras ietvaros viesos (10. un 11. aprīlī) spēkosies ar Somijas izlasi. Savukārt pēc tam (18. un 19. aprīlī) Latvijas izlase «Arēnā Rīga» spēlēs ar Krievijas izlasi, bet 25. un 26. aprīlī tiksies ar Franciju.

2014. gada pasaules hokeja čempionāts risināsies Minskā no 9. līdz 25. maijam. Latvijas izlase priekšsacīkstēs spēlēs B apakšgrupā, kurā vēl ir Somija, Krievija, ASV, Šveice, Vācija, Baltkrievija un Kazahstāna.


Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu