Arī KHL klubs «Atlant» nonācis finansiālās grūtībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas apgabala «Atlant» kļuvis par ceturto līgas komandu, kuru skārušas finansiālas problēmas, vēsta aģentūra «R-Sport».

Krievijas mediji ziņo, ka hokejisti bez atalgojuma spēlējuši vairāk nekā trīs mēnešus un šogad algu par darbu vispār nav saņēmuši. Vairāki «Atlant» hokejisti vērsušies pie KHL disciplinārās komitejas.

«Atlant» ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs izdevumam «Sovetskij sport» apstiprinājis, ka pieci hokejisti vērsušies Arbitrāžas tiesā, pieprasot parāda atmaksu, nevis ar prasību par līgumu laušanu.

Uzvārdus Žamnovs gan nenosauc.

«Parādi mums patiešām ir, un tie ir lieli,» viņš sacīja. «Puiši jau no decembra nav saņēmuši algu, bet esmu noskaņots pozitīvi. Ir ticība, ka parādsaistības mēs varēsim nodzēst jau tuvākajās dienās.»

Šosezon finansiālas problēmas nomocījušas arī Habarovskas «Amur», Maskavas «Spartak» un Bratislavas «Slovan» vienības.

Iepriekš spēcīgā «Atlant» komanda šosezon nespēja kvalificēties Gagarina kausa izcīņas turnīram, Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemot 9. pozīciju, un no izslēgšanas spēļu robežas atpalika par sešiem punktiem.

Cerību kausa izcīņā Maskavas apgabala klubs nepārvarēja ceturtdaļfināla barjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu