«Baris» samazina deficītu sērijā pret Kuldas «Salavat Julajev»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kazahstānas vienība Astanas «Baris» ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijas piektajā spēlē savā laukumā ar 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pieveica Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas «Salavat Julajev».

Līdz ar to «Baris» komandai sērijā līdz četrām uzvarām izdevies samazināt starpību līdz 2-3.

Mača rezultāts tika atklāts astotajā minūtē, izceļoties «Baris» uzbrucējam Konstantīnam Rudenko, taču pēc septiņām minūtēm Ufas komandas aizsargs Ivans Višņevskis rezultātu izlīdzināja.

Turpinājumā abām vienībām kādu laiku neizdevās gūt vārtus, taču neilgi pirms otrās trešdaļas beigām «Baris» kanādiešu uzbrucējs Dastins Boids panāca 2:1, tādējādi gūstot arī uzvaras vārtus.

Kulda šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un četras sekundes, kas bija pārliecinoši ilgākais spēles laiks mačā. Latvijas hokejists šajā cīņā pamanījās izpildīt arī vienu spēka paņēmienu.

Nākamais šīs sērijas mačs, kas var būt pēdējais, norisināsies sestdien Ufā.

Šī pāra uzvarētājs konferences finālā tiksies ar Magņitogorskas «Metallurg» komandu, kas sērijā ar 4-0 pārspēja Novosibirskas «Sibirj» hokejistus.

Tikmēr Rietumu konferences pusfinālsērijā uzbrucēju Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» ar 3-2 atrodas vadībā pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA, bet aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas vienība Doņeckas «Donbass» atrodas iedzinējos 2-3 pret Čehijas klubu Prāgas «Lev».

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpina Cerības kausā, kuru pērn ieguva Rīgas «Dinamo». Latvijas klubs šosezon Gagarina kausā netika tālāk par pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu