Rīgas «Dinamo» vēlas turpināt sadarbību ar visu treneru kolektīvu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» vēlas turpināt sadarbību ar visu treneru kolektīvu 2014./2015. gada sezonā. Trešdien notikušajā padomes sēdē galvenajam trenerim Artim Ābolam, kā arī viņa palīgiem Viktoram Ignatjevam, Ģirtam Ankipānam, Jurim Klodānam un fiziskās sagatavotības trenerim Vilnim Klucim piedāvāts turpināt darbu «Dinamo» vienībā.

Padome trešdien uzklausīja Rīgas «Dinamo» treneru un ģenerālmenedžera Normunda Sējēja atskaiti par komandas sniegumu KHL čempionātā un izslēgšanas spēlēs.

A/s «Dinamo Rīga» padome atzina komandas sniegumu 2013./2014. gada sezonā par labu.

Kluba padome atbalsta hokejistu līdzdalību Latvijas nacionālajā hokejā izlasē 2014. gada pasaules čempionātā hokejā Baltkrievijā, kā arī piekrita sagatavošanās posmā aizvadīt Rīgas «Dinamo» spēlētāju un izlases kandidātu kopējus treniņus.

41 gadu vecais Ābols par «Dinamo» komandas galveno treneri kļuva pirms šīs sezonas un savā pirmajā darba sezonā galvenā stratēģa amatā spēja aizvest vienību līdz Gagarina kausa izcīņai, kurā izstājās pirmajā kārtā.

Regulārajā čempionātā «Dinamo» izcīnīja piekto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Pagājušajā sezonā Latvijas vienība Ābola vadībā triumfēja Cerību kausa izcīņā.

Līgumsaistības uz nākamo sezonu no hokejistiem ar «Dinamo» ir aizsargam Oskaram Cibuļskim un uzbrucējiem Mārim Bičevskim, Laurim Dārziņam, Andrim Džeriņam, Vitālijam Pavlovam, Gunāram Skvorcovam, Marslam Hosam un Mikam Indrašim.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu