Kulda un «Salavat Julajev» izrauj trešo uzvaru sērijā pret «Baris»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Trešo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā otrdien izcīnīja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Ufas «Salavat Julajev» komanda, kas pašu laukumā ar 3:2 (0:0, 0:0, 2:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Kazahstānas klubu Astanas «Baris».

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3-1 Ufas kluba labā.

Spēles trešajā trešdaļā laukuma saimniekus vadībā pa reizei izvirzīja Igors Mirnovs un Dmitrijs Makarovs, tomēr viesi allaž atspēlējās, otro ripu «Salavat Julajev» vārtos raidot vien desmit sekundes pirms pamatlaika beigām. Sekojušajā pagarinājumā par panākumu parūpējās laukuma saimnieki, kad sestajā minūtē precīzs bija Kirils Koļcovs.

Kulda darbojās savas komandas otrajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot 31 minūti un 21 sekundi, kas bija pārliecinoši lielākais spēles laiks komandā. Viņa kontā viens metiens pa vārtiem, četri spēka paņēmieni un divi bloķēti metieni.

Sērijas piektā spēle notiks ceturtdien Astanā.

Šī pāra uzvarētājs konferences finālā tiksies ar Magņitogorskas «Metallurg» komandu, kas otrdien ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) izbraukumā pārspēja Novosibirskas «Sibirj» hokejistus un sērijā triumfēja ar 4-0.

Rietumu konferences pusfinālos pašlaik pēc četriem mačiem rezultāts ir neizšķirts 2-2. Šādi ar Sanktpēterburgas SKA cīnās uzbrucēju Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv» komanda, bet aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas «Donbass» cīnās neizšķirti ar Čehijas klubu Prāgas «Lev».

Pēc regulārās sezonas katras konferences astoņas spēcīgākās komandas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, bet vājākās vienības sezonu turpina Cerības kausā, kuru pērn ieguva Rīgas «Dinamo». Latvijas klubs šosezon Gagarina kausā netika tālāk par pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu