«Rīga» hokejisti Harlamova kausa izcīņas otrajā spēlē piekāpjas «Red Bull»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga komandas facebook.com profils

Latvijas klubs «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izslēgšanas turnīra jeb Harlamova kausa izcīņas otrajā spēlē svētdien ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) savā laukumā piekāpās Austrijas vienībai Zalcburgas «Red Bull».

Spēles rezultātu ceturtajā minūtē atklāja Jānis Jakss, bet jau nepilnu minūti vēlāk viesi panāca izlīdzinājumu. Pēc tam, kad trešajā trešdaļā «Red Bull» jau panāca 3:1, Edmundam Augstkalnam vienu ripu vēl izdevās atspēlēt, bet neko vairāk mājinieki nepaveica.

Kā ziņots, dienu iepriekš Rietumu konferences astotdaļfināla sērijas pirmajā mačā Latvijas klubs savā laukumā svinēja panākumu ar rezultātu 3:0.

Sērijā līdz trim uzvarām tagad rezultāts ir neizšķirts 1-1. Nākamās divas spēles jau risināsies Austrijā.

«Rīga» regulārajā čempionātā 56 mačos izcīnīja 104 punktus, kas ļāva Rietumu konferencē ierindoties augstajā sestajā vietā. Līdz ar to Latvijas vienībai izslēgšanas spēlēs bija jāspēkojas ar konferences 11.labāko komandu par kādu kļuva «Red Bull».

MHL regulāro čempionātu noslēdza 39 komandas no septiņām valstīm, izslēgšanas cīņas sasniedzot katras konferences 16 spēcīgākajām vienībām.

Arī trijās iepriekšējās sezonās Leonīda Tambijeva vadītā «Rīgas» komanda spēja iekļūt Harlamova kausa izcīņas turnīrā, tomēr allaž jau pirmajā kārtā zaudēja Mitišču «Atlanti» komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu