ASV izlase drāmā sagādā mājiniecei Krievijai zaudējumu (51)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Soču olimpisko spēļu hokeja turnīrā sestdien izcīnīja ASV hokeja valstsvienība, kas A apakšgrupas mačā uzveica Krievijas komandu.

Aizvadītajā mačā ASV ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos uzveica Krievijas izlasi.

Rezultātu otrās trešdaļas vidū atklāja pazīstamais Krievijas uzbrucējs Pāvels Dacjuks, tomēr sešas minūtes vēlāk plašo mājinieku fanu pūli apklusināja ASV izlases aizsargs Kems Faulers, kurš rezultātu uz tablo izlīdzināja (1:1).

Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām Džo Pavelskis jau vadībā izvirzīja ASV, taču krieviem vajadzēja tikai trīs minūtes, lai Dacjuks gūtu otros vārtus spēlē (2:2). Mazliet vēlāk strīdīgi netika ieskaitīti Krievijas izlases trešie gūtie vārti.

Mača pagarinājumā neviena no komandām vārtus neguva, bet aizraujošā un ilgā pēcspēles metienu sērijā pārāki izrādījās ASV hokejisti. Uzvaras «bullītis» Tīdžeja Ošī kontā.

Citā A apakšgrupas cīņā šodien Slovēnijas vienība negaidīti ar 3:1 apspēlēja Slovākijas hokejistus.

«Play-off» kārtas mači notiks 18.februārī, dienu vēlāk paredzēti ceturtdaļfināli, pusfināli būs 21.februārī, bet cīņas par medaļām notiks 22. un 23. februārī.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu