Silovs izcīna 24. vietu olimpisko spēļu 1000 metru distancē (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas labākais ātrslidotājs Haralds Silovs Soču olimpisko spēļu 1000 metru distancē trešdien ierindojās 24.pozīcijā.

Latvietis 1000 metru distanci veica minūtē un 10,29 sekundēs, uzvarētājam Stefanam Grotuisam no Nīderlandes zaudējot 1,90 sekundes.

Sudraba medaļu šajā disciplīnā ieguva kanādietis Denijs Morisonss, kurš Grotuisam piekāpās par 0,04 sekundēm. Savukārt bronzas godalga tika vēl vienam holandietim Mihelam Mulderam.

TV ekrānā bija redzams, ka sportists ar sasniegto rezultātu nav apmierināts. Vēlāk Latvijas TV informēja, ka pēc sava skrējiena Silovs atzinis, ka rezultāts ir likumsakarīgs, ņemot vērā problēmas ar treniņiem rudenī, kādēļ sezona iznākusi visai saraustīta. Otro no trim apļiem viņš atzinis par katastrofālu, bet skrējiens neesot izdevies arī tehniski.

Uz starta 1000 metros izgāja 40 sportisti.

Vienīgais Latvijas ārtslidotājs Sočos startēs arī 1500 metru sacensībās.

Atgādināsim, ka Silovs pirmdien piedalījās 500 metru distancē, finišējot 37.vietā 39 sportistu konkurencē.

Ventspilniekam šīs būs jau otrās olimpiskās spēles. 27 gadus vecais latvietis 2010.gada Vankūveras olimpiādē startēja arī šorttrekā un kļuva par līdz šim vienīgo sportistu, kurš piedalījies šajās divās disciplīnās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu