Ernesta Gulbja melnā sērija turpinās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Piekto zaudējumu 2015. gada sezonas piecās spēlēs pirmdien piedzīvoja Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis, kurš Dubaijas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra pirmās kārtas spēlē ar 5-7, 2-6 atzina Uzbekistānas sportista Denisa Istomina pārākumu.

Mača sākumā turnīrā ar 5. numuru izliktais Gulbis izskatījās ļoti pārliecinoši. Viņš atradās vadībā ar 3-0, 4-1, taču pārsvaru nespēja nosargāt, piedzīvojot zaudējumu pirmajā setā ar 5-7. Otrajā setā jūrmalnieks nespēja atgūties, piedzīvojot piekto neveiksmi šīs sezonas piecās spēlēs.

Mačs ritēja stundu un 33 minūtes. Tā laikā Gulbis pieļāva 45 nepiespiestās kļūdas, kamēr viņa pretinieks tikai 30. Tāpat latvieti pievīla serve - 9 dubultkļūdas.

Par dalību sacensībās Gulbis reitinga punktus neieguva, bet saņems 14 590 ASV dolāru prēmiju.

ATP rangā Gulbis pēc ilgāka laika atkāpies par vienu vietu, uz 14. pozīciju, kamēr viņa pretinieks ir 65. vietā. Līdz šim viņu ceļi kortā bija krustojušies trīsreiz, divos mačos pie panākuma tiekot Gulbim.

28 gadus vecais Uzbekistānas tenisists šosezon izcīnījis trīs uzvaras deviņās spēlēs.

Dubaijā Gulbis spēlēja otro reizi karjerā. 2011. gadā viņš sacensības noslēdza 2. kārtā.

«Dubai Duty Free Tennis Championships» turnīrs risinās hard seguma kortos, tā kopējais prēmiju fonds ir 2 082 605 miljoni ASV dolāru.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu