Gulbis Dubaijā centīsies gūt pirmo uzvaru sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis šodien aizvadīs pirmās kārtas spēli Dubaijas «ATP World Tour 500» sērijas turnīrā, tiekoties ar Denisu Istominu no Uzbekistānas. Spēles sākums galvenajā kortā paredzēts ap pl. 14 pēc Latvijas laika.

26 gadus vecais latvietis šosezon vēl nav izjutis uzvaras garšu, viņš zaudējis četrās spēlēs no četrām. Gulbja klupšanas akmens ir sitiens no labās jeb forehand, ko pretinieki līdz šim pret viņu veiksmīgi izmantojuši.

ATP rangā Gulbis pēc ilgāka laika atkāpies par vienu vietu, uz 14. pozīciju, kamēr viņa pretinieks ir 65. vietā. Līdz šim viņu ceļi kortā krustojušies trīsreiz, divos mačos pie panākuma tiekot Gulbim.

28 gadus vecais Uzbekistānas tenisists šosezon izcīnījis divas uzvaras astoņās spēlēs.

Otrās kārtas mačā kāds no viņiem spēkiem mērosies ar ukraini Serhiju Stahovski (ATP 53) vai čehu Lukāšu Rosolu (ATP 30). Gulbja zarā atrodas čehs Tomašs Berdihs un šā brīža ATP ranga līderis, četrkārtējais sacensību uzvarētājs serbs Novāks Džokovičs.

Dubaijā Gulbis spēlē otro reizi karjerā. 2011. gadā viņš sacensības noslēdza 2. kārtā.

«Dubai Duty Free Tennis Championships» turnīrs risinās hard seguma kortos, tā kopējais prēmiju fonds ir 2 082 605 miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu