Bertāns ar sliktu precizitāti gūst deviņus punktus pret CSKA

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien meta ar sliktu precizitāti, gūstot deviņus punktus, bet viņa pārstāvētā Spānijas komanda Vitorijas «Laboral Kutxa» viesos ar 90:99 zaudēja Maskavas CSKA basketbolistiem Eirolīgas spēlē.

Bertāns, kurš nospēlēja nepilnas 29 minūtes (28:59), trāpīja tikai divus no septiņiem divpunktu metieniem un vienu no deviņiem tālmetieniem, kā arī abus soda metienus. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pārķēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu un divas reizes kļūdījās.

Bertāns aizmeta garām savus pirmos deviņus metienus un tikai spēles otrajā puslaikā sāka krāt punktus, palīdzot «Laboral Kutxa» krietni samazināt rezultātu.

Viesu komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Maiks Džeimss, bet Kims Tilijs guva 14 punktus. CSKA komandā Sonijs Vīms guva 22, bet Milošs Teodosičs 18 punktus.

«Laboral Kutxa» Eirolīgas otrajā grupu kārtā piedzīvoja otro zaudējumu tikpat spēlēs, bet Maskavas CSKA tika pie otrās uzvaras divos mačos.

Eirolīgas otrajā posmā 16 komandas ir sadalītas divās grupās pa astoņām, noskaidrojot komandas, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu