Krikunovs kritizē "Ak Bars" uzbrucēju sniegumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs kritizēja savas komandas sniegumu uzbrukumā, atzīstot, ka tas ir haotisks.

Pēdējā spēlē divkārtējie Gagarina kausa ieguvēji papildlaikā piekāpās Hantimansijskas "Jugra" vienībai. Mača pēdējā trešdaļā malā tika nosēdināti trīs uzbrucēji - Dārziņš, kā arī Kapanens un Lemtjugovs.

"Mēs daudz uzbrūkam, tomēr visas darbības nav pārdomātas," "Ak Bars" oficiālajā mājas lapā pavēstīja Krikunovs.

"Mums pieder liels teritoriāls pārsvars, tomēr kvalitātes nav un viss notiek haotiski. Tas daļēji izkaidro, kāpēc tikai vieni gūti vārti. Man vairāk pretenziju uzbrucējiem, jo tie 125 minūtēs guvuši tikai vienus vārtus. Ir problēmas, tāpēc tās risināsim."

Dārziņš spēlē pret "Jugra" maču uzsāka pirmajā uzbrucēju trijniekā, spēlēja tikai pirmajās divās trešdaļās, laukumā pavadot septiņas minūtes un 54 sekundes. Latvietis izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

KHL Austrumu konferences kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Ak Bars" ar 13 punktiem astoņās spēlēs ieņem sesto vietu.

Dārziņš astoņās spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu