Par Anglijas premjerlīgas titulu cīnīsies sešas komandas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras "United" leģendārais treneris sers Alekss Fergusons portālam "ESPN" pavēstīja, ka šogad par Anglijas klubu futbola galveno trofeju cīnīsies sešas komandas.

Iepriekšējā 2010./2011. gada sezonā savu vēsturisko 19. premjerlīgas titulu izcīnīja "United". Arī šogad sezonas sākumā komanda rāda pārliecinošu sniegumu, uzvarot visās trijās spēlēs. Anglijas futbola apskatnieki uzskata, ka tieši "United" kopā ar klubiem "Chelsea", "Arsenal", "Hotspur", "Liverpool", kā arī Mančestras "City" cīnīsies par premjerlīgas pirmo vietu.

"Es domāju, ka cīņā par titulu būs iesaistīti seši klubi. Uzvarēt premjerlīgā nav viegls uzdevums, jo te valda liela konkurence," skaidro Fergusons.

Viņš arī uzskata, ka komanda jāveido ar mērķi, lai tā vismaz dažus gadus būtu spējīga cīnīties par trofejām. "Veiksmīga jaunu spēlētāju iesaistīšana vienībā palielina komandas izredzes veiksmīgi cīnīties ar pārējiem. Mēs ar klubu šo uzdevumu pēdējā laikā esam pildījuši lieliski. Ir vairāk jāuzticas jauniem spēlētājiem un jādod viņiem iespējas."

Jau vēstījām, ka pēdējā Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē graujošu uzvaru izcīnīja pagājušās sezonas čempionvienība "United", kas ar rezultātu 8:2 savā laukumā sagrāva sezonu ļoti neveiksmīgi sākušo Londonas "Arsenal" komandu.

Premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pēc trijām kārtām tagad līderpozīcijā atrodas abas Mančestras komandas "United" un "City", kas izcīnījušas pa deviņiem punktiem. Savukārt pa septiņiem punktiem ir "Liverpool", "Chelsea", "Wanderers" un Ņūkāslas "United" vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu