Teodosičs tomēr nepalīdzēs Serbijai Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Elio Castoria

Serbijas nacionālajai basketbola komandai Eiropas čempionātā (EČ) basketbolā tomēr nepalīdzēs potenciālais līderis Milošs Teodosičs, vēsta turnīra oficiālā mājas lapa.

Iepriekš viens no labākajiem Eiropā spēlējošajiem saspēles vadītājiem bija pārliecināts par savu dalību EČ finālturnīrā. Tomēr tagad kļuvis zināms, ka viņš nevarēs palīdzēt savai valstsvienībai.

26 gadus vecais basketbolists nav spējis pilnvērtīgi izārstēt savainoto kāju, kuru traumēja, spēlēdams Maskavas kluba CSKA rindās.

«Man patiešām ir ļoti žēl, ka nevarēšu palīdzēt savai komandai,» teica Teodosičs. «No savas puses darīju visu iespējamo, lai varētu spēlēt, bet diemžēl... Paldies izlases mediķiem, kuri man veltīja daudz laika, lai es varētu maksimāli uzlabot savu veselību.»

Kopā ar Serbijas izlasi Teodosičs 2009. gadā kļuva par sudraba medaļas ieguvēju Eiropas čempionātā.

Serbija Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas sāksies jau trešdien, spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, Melnkalni, Maķedoniju, Lietuvu, Bosniju un Hercegovinu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu