Blūms: Pēdējai spēlei papildu motivācija nebūs nepieciešama

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējai Latvijas vīriešu basketbola izlases spēlei Lietuvā notiekošajā Eiropas čempionātā papildu motivācija nebūs nepieciešama, uzskata valstsvienības kapteinis Jānis Blūms.

Kā ziņots, svētdien notikušajā B apakšgrupas ceturtās kārtas spēlē Latvijas izlase ar rezultātu 88:91 piekāpās Izraēlai, zaudējot visas cerības iekļūt turnīra nākamajā posmā.

"Uzvara palika spēles beigās aizmestajos metienos no groza apakšas, neiemestajos soda metienos un neizcīnītajās atlekušajās bumbās. Viņi vairāk gribēja cīnīties zem groza, pārsteidzot mūs," pēc mača sacīja Blūms.

"Daudzi puiši iepriekš tik saspringtas galotnes daudz nav spēlējuši. Tomēr visi ir tikai cilvēki un var netrāpīt metienus," atzina Latvijas izlases kapteinis.

Eiropas čempionāta pēdējā mačā Latvijas izlase pirmdien spēkosies ar Vāciju.

"Pēdējai spēlei nepieciešams saņemties. Būs ļoti grūti, jo piecās dienās esmu nospēlējis četrus mačus pa 30 minūtēm, tomēr mēģināsim uzvarēt. Papildu motivācija gan nebūs nepieciešama, jo ne katram karjeras laikā izdodas uzspēlēt pret NBA čempionu [Dirku Novicki]," par pēdējo spēli izteicās Blūms.

Kā ziņots, B grupas pirmajā cīņā Latvijas izlase ar 78:89 zaudēja Francijai, pēc tam ar 77:92 piekāpās iepriekšējā Eiropas čempionāta otrai spēcīgākai komandai Serbijai, bet trešās kārtas mačā Latvija ar 62:71 piekāpās Itālijas valstsvienībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu