Šeļakovs: Daudzi sodi bija nepamatoti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas vīriešu basketbola izlases zaudējums Eiropas čempionāta spēlē pret Itāliju bija sāpīgs, uzskata valstsvienības spēlētājs Andrejs Šeļakovs.

Jau ziņojām, ka piektdien notikušajā B apakšgrupas trešās kārtas spēlē Latvijas izlase nespēja apturēt Itālijas valstsvienības līderi Andreu Barnjāni, piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 62:71.

"Mača beigās nespējām pārvarēt viņu aizsardzību. Nezinu, meistarība vai kas, bet nerealizējām savas iespējas un viņi atbildēja," atzina Šeļakovs. "Trīs ceturtdaļas bija ļoti labas. Kaut atkal nenostrādājām visu spēli, kopumā mačs bija labs."

"Barnjāni apturējām groza apakšā, bet viņš ir vispusīgs spēlētājs, kurš labi spēlē no visām pozīcijām," komandas līderi raksturoja Šeļakovs.

Sodi nav bijuši pamatoti

Komentējot aizvadītās spēles tiesnešu darbību, Šeļakovs izteicās, ka Itālijas izlasē ir lieli uzvārdi, tāpēc, viņaprāt, daudzi sodi bija nepamatoti.

"Īpaši sāpīgi zaudējumi bija šis un pirmais [pret Franciju], jo varējām un vajadzēja uzvarēt, bet neizmantojām iespējas. Kopumā visas trīs līdz šim aizvadītās spēles bijušas labas, jo cīnījāmies no sirds. Negribas aizbraukt mājās ar visiem zaudējumiem - tagad mums atpūtas diena, bet pēc tam būs divas iespējas to nepieļaut," izteicās Šeļakovs.

Spēle bija smaga

Savukārt Rihards Kuksiks, kurš mačā ar Itāliju guva 19 punktus, atzina, ka spēle bija smaga.

"Bijušas trīs tuvas spēles, bet zaudējām trešo reizi. Labi, ka uzvarējām cīņā par bumbām. Esam jauna komanda, un jāgatavojas nākamajai spēlei," teica Kuksiks.

Kā ziņots, B grupas pirmās kārtas spēlē trešdien Latvijas izlase ar 78:89 zaudēja Francijai, bet otrās kārtas cīņā ceturtdien ar 77:92 zaudēja Serbijai.

Turpmākajos mačos Latvija svētdien tiksies ar Izraēlas izlasi, bet pirmdien pirmo apakšgrupu turnīru noslēgs ar maču pret Vāciju.

Eiropas čempionāts ilgs līdz 18.septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu